Dizajniran da ste istakne.

Velik, odvažan i lijep, SANTA FE Plug-in Hybrid nije za one slabog srca. Izrađen za zapovijedanje cestom, također privlači veliku pažnju. Njegov široki stav i potpuno redizajnirani izgled mamit će pažnju.

20 godina SANTA FE-a – evolucija ikone.

Hyundai je predstavio prvu generaciju SANTA FE-a 2000. godine, čineći nas jednim od pionira na tržištu SUV-ova. Sada, slaveći 20. godišnjicu, izuzetno uspješan Santa Fe postao je ikona marke. Pogledajte s nama unatrag kako je naš prvi SUV evoluirao tijekom godina.

Dizajniranje novog izgleda – od skice do izložbene sobe.

Na početku postupka dizajna, početne skice obično nisu više od grubih nacrta nacrtanih olovkama na papiru. Za SANTA FE, dizajnerski tim usredotočio se na postizanje mirnijeg, sofisticiranijeg oblika. Naglasak je stavljen na široki stav i snagu novog dizajna za postizanje harmonije i profinjenosti.

 Modernizirali smo novi SANTA FE premium značajkama i privlačnom estetikom koja će zasigurno dodati vrijednost. Odvažne linije koje se protežu sa svih strana daju Santa Fe-u robustan, ali profinjen izgled kakav žele SUV kupci. Osim toga, dodali smo brojne značajke i funkcije kako bismo stvorili istinski SUV usmjeren na obitelj s užitkom u vožnji.”

– SangYup Lee, izvršni potpredsjednik i globalni voditelj Hyundai dizajnerskog centra –

Veći, odvažniji i prepoznatljiviji, novi SANTA FE Plug-in Hybrid redizajniran je od temelja. Vješto kombinirajući robusnu prisutnost s elegantnom sofisticiranošću, nove promjene dizajna iznutra i izvana daju jedinstvenu izjavu u velikom segmentu SUV vozila.

Nova potpuno LED prednja svjetla standardna su oprema i sadrže jedinstvena dnevna LED svjetla u obliku slova T koja u trenu privlače poglede.

Novi dizajn stražnjih svjetala sadrži vodoravno razvučenu grafiku povezanu crvenom reflektorskom trakom koja vizualno pojačava širinu tijela.

Smjele i prepoznatljive boje vanjštine.

Odaberite svog favorita. Personalizirajte svoj novi SANTA FE Hybrid izborom od 9 izvrsnih vanjskih boja, nadahnutih prirodom. Za još više stila, u asortiman su dodane tri nove vanjske boje: Glacier White, Taiga Brown, Lagoon Blue.

Uđite u prostranu unutrašnjost novog SANTA FE Plug-in Hybrida i odmah ćete osjetiti: Više prostora, više udobnosti i više praktičnosti u usporedbi s prethodnim modelom. Doživite novu razinu luksuza sa svakom komponentom napravljenom od vrhunskih mekanih materijala ili fine kože. I prvi put u Hyundai vozilu, SANTA FE Plug-in Hybrid također nudi opcijski luksuzni paket za još sofisticiraniji osjećaj.

Plutajuća središnja konzola

Jedna od najzapaženijih karakteristika nadograđene unutrašnjosti je “plutajuća” središnja konzola koja se u glatkoj krivulji elegantno ulijeva u kožom presvučen jastučić. Omotana mekanim materijalom i mnoštvom visokotehnoloških značajki, nova konzola naglašava vrhunski osjećaj u kabini.

U elegantnoj novoj središnjoj konzoli, radi urednijeg izgleda pametni klizni poklopac omogućuje vam pokrivanje drugog držača čaša i ladice za pristup USB priključcima.

Ladica ispod plutajuće središnje konzole pruža obilje lako dostupnog prostora za pohranu osobnih predmeta.

Vrhunska ažuriranja unutrašnjosti zaokružuje novi vrlo prilagodljiv 12,3-inčni potpuno digitalni klaster.

Sve što vam treba, odmah na velikom zaslonu. Optimalno postavljeni široki zaslon osjetljiv na dodir od 10,25 inča nudi briljantnu jasnoću, laku upotrebljivost i zrcaljenje pametnog telefona.

Prebacujte se između vožnje, neutralnog stupnja, stupnja za vožnju unatrag i parkiranja jednostavnim tipkama smještenim na plutajućoj središnjoj konzoli.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, novi SANTA FE Hybrid sada nije samo veći, nego i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Izdvojeno i Značajke.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.