Više udobnosti. Više sigurnosti. Sofisticiranija tehnologija.

SANTA FE Plug-in Hybrid je na vrhu svoje klase s dodatnim fokusom na udobnost i funkcionalnost koji su podržani proširenim izborom vrhunske pametne tehnologije kao što su novi hibridni pogonski sklop Smartstream, i prvoklasne značajke sigurnosti i povezivanja.

Inovativni potpuno paralelni hibridni pogonski sustav isporučuje kombiniranu snagu od 265 KS iz svog novog 1,6-litrenog T-GDi motora od 180 KS i elektromotora od 66,9 kW. Snažna baterija od 13,8 kWh također vam daje potpuno električni način rada pritiskom na gumb. Kada se isprazni domet za električnu energiju, on se neprimjetno prebacuje na benzinski motor tako da možete ići daleko koliko god trebate – i priključiti se kasnije na punjenje.

Novorazvijeni 6-stupanjski automatski mjenjač pruža bolji prijenos i učinkovitost goriva od svog prethodnika.

Zahvaljujući novoj platformi, baterija se nalazi ispod suvozačevog sjedala – što vam daje povećanje učinkovitosti bez utjecaja na kabinu ili prtljažni prostor.

Baterija velike snage od 13,8 kWh ima vrhunske karakteristike punjenja/pražnjenja, maksimizirajući električnu vožnju i skladištenje energije.

Uživajte u električnom ubrzanju. Električni motor od 66,9 kW pruža veliki okretni moment i visoku učinkovitost. Također daje impresivno ubrzanje pri startu.

Potrošnja goriva (kombinirani ciklus ispitivanja) za Hyundai SANTA FE 1.6 T-GDi Plug-in Hybrid u l/100 km: 1,6; Potrošnja električne energije (kombinirani ciklus ispitivanja) u kWh/100 km: 18,1; Emisije CO2 (kombinirani ciklus ispitivanja) u g/km: 37 (WLTP).

Protok energije.

Ovisno o situaciji u vožnji, SANTA FE Plug-in Hybrid se neprimjetno prebacuje između svog benzinskog motora i električnog motora, ponekad koristeći oba. Sustav regenerativnog kočenja puni bateriju koristeći elektromotor za usporavanje automobila. Energija pohranjena u bateriji zatim pokreće električni motor koji pomaže pri ubrzanju, vožnji uzbrdo i maloj brzini. Ovaj složeni protok energije ilustriran je u ovim animacijama.

Odabir načina vožnje i terena.

Snijeg ili pijesak? Sport ili Eco? Ti biraš. Načine vožnje možete jednostavno prebaciti u skladu s uvjetima – i vašim raspoloženjem! Odaberite sportski način rada za poboljšane performanse s modificiranim odzivom na gas, točkama prijenosa i naporima upravljanja. Eko način rada pruža vrhunsku učinkovitost goriva s modificiranim ubrzanjem, točkama prijenosa i performansama klima uređaja. Odaberite Comfort način rada za redovite performanse s dobrom učinkovitošću.

HTRAC™ sustav pogona na sve kotače.

Loše vrijeme? Oštri zavoji? Nema problema. Novi Santa Fe dostupan je s inovativnim sustavom pogona na sve kotače HTRAC™ za optimalno upravljanje i izvedbu u zavojima – što vožnju skliskim gradskim ulicama i neravnim seoskim cestama čini sigurnijom i puno opuštenijom.

MacPherson ovjes pruža poboljšanu stabilnost i performanse u vožnji. Stražnji višestruki ovjes pruža udobniju vožnju i zauzima manje prostora.

Zahvaljujući Hyundaijevoj inovativnoj tehnologiji pogonskog sklopa, punjenje SANTA FE Plug-in Hybrida može biti brzo i praktično. Možete puniti na javnoj AC punionici, kućnoj zidnoj kutiji ili utičnici. A kada ste uključeni kod kuće, možete daljinski zakazati punjenje putem svog pametnog telefona i Bluelink®aplikacije tijekom sati nižih cijena.

Vrijeme punjenja.

S kapacitetom baterije od 13,8 kWh potrebno je oko 3 h 30 min za punjenje od 0 do 100 % u zidnoj kutiji i oko 6 h 30 min u kućnoj utičnici.

Pronađite stanicu za punjenje i parkirno mjesto!

SANTA FE Plug-in Hybrid dolazi sa svime što vam je potrebno za uživanje u električnoj mobilnosti u svom najboljem izdanju. Njegova besplatna pretplata na LIVE usluge omogućuje vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o stanicama za punjenje električnih vozila, parkiranju na ulici i izvan nje te prodajnim mjestima Hyundaija. Štoviše, također vam pruža prometne informacije u stvarnom vremenu, kao i upozorenja na kamere koje bilježe brzinu*, online pretraživanje točaka interesa (POI) i vremenskih uvjeta.

Naravno, SANTA FE Plug-in Hybrid također je nadograđen svim najnovijim pametnim tehnologijama, poput zrcaljenja pametnih telefona i najmodernijih značajki povezivanja poput Bluelink® povezanih usluga automobila, koji vam omogućuje upravljanje automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve usluge LIVE uključena je u 10,25-inčni navigacijski sustav na velikom zaslonu.

Nadograđena podloga za bežično punjenje sada je još snažnija i učinkovitija za brzo i jednostavno punjenje pametnih telefona bez neurednih kabela.

Sada možete zrcaliti svoj pametni telefon na 8-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir, čak i bez potrebe za priključivanjem, zahvaljujući bežičnima Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Uživajte u najboljem od udobnosti i praktičnosti s vrlo svestranim sustavom sjedenja i pametnim svakodnevnim pomoćnicima kao što su Pametna vrata prtljažnika i Vodič za otvaranje prtljažnika. Vi i vaša obitelj i prijatelji cijenit ćete povećan prostor za noge u 2. i 3. redu, još veći kapacitet prtljažnika i mnoštvo pametnih pretinaca za pohranu strateški smještenih u unutrašnjosti.

Izuzetno svestrane mogućnosti sjedenja.

Uživajte u prvoklasnoj udobnosti za do 7 putnika, kao i u puno prtljažnog prostora. Pakirate se za veliko putovanje? Možete preklopiti preklopna sjedala drugog reda 40/20/40 kako bi s lakoćom stali i putnici i teret. Jednostavan pritisak gumba je dovoljan je za pomicanje drugog reda sjedala prema gore i izvan puta za lakši ulazak u zadnji red sjedala.

Head-up zaslon

Head-up zaslon pomaže vam da ostanete sigurni projicirajući važne informacije poput brzine, navigacijskih naredbi i upozorenja izravno na vjetrobransko staklo.

KRELL premium zvučni sustav.

KRELL-ov vrhunski audio sustav pruža izvrsne zvučne performanse. 10 vrhunskih zvučnika pružaju svima u kabini nevjerojatan doživljaj surround zvuka, vođen premium 12-kanalnim pojačalom ukupne izlazne snage 589 W. KRELL Automotive premium je marka audio sustava za automobile razvijena od strane tvrtke KRELL, vodeće vrhunske audio tvrtke sa sjedištem u SAD-u.

Nove najsuvremenije sigurnosne značajke Hyundai Smart Sense i napredni sustavi pomoći vozaču kao što su pomoć pri vožnji na autocesti i izbjegavanje sudara pri parkiranju unatrag dovode SANTA FE Plug-in Hybrid u liniju s konkurentima iz premium klase. Postoji čak i nova daljinska Pametna pomoć pri parkiranju koja će parkirati vaš automobil umjesto vas.

SANTA FE Plug-in Hybrid može se sam daljinski uparkirati unatrag na parkirno mjesto i isparkirati prema naprijed pritiskom na gumb.

Ova nova značajka koristi stražnje i bočne radare za otkrivanje prepreka prilikom kretanja unatrag, izdavanje upozorenja i aktiviranje kočnica, ako je potrebno, kako bi se izbjegao sudar.

Po prvi je put SANTA FE Plug-in Hybrid opremljen Pomoći pri vožnji autocestom (HDA). Značajka je kombinacija Pomoći za praćenje prometnih traka (LFA) i Pametnog tempomata (SCC), koja koristi senzore i podatke s karata kako bi osigurala sigurno upravljanje i automatsko podešavanje brzine u okruženjima s ograničenjem. Poseban gumb na upravljaču omogućuje vozaču da aktivira HDA samo jednim klikom.

Zaštita vas i vaših najmilijih

SANTA FE plug-in Hybrid osmišljen je da zaštiti vas i vaše putnike. Pored šest zračnih jastuka: dva prednja, dva bočna i dvije zračne zavjese – značajna poboljšanja u zaštiti od sudara postignuta su zahvaljujući potpuno novoj Hyundai platformi vozila. Omogućuje automobilu da bolje apsorbira udarac u slučaju sudara, a istovremeno minimalizira deformacije putničkog prostora.

Otkrijte koliko ovaj SUV sa 7 sjedala može učiniti.

Kao naš vodeći SUV u Europi, SANTA FE Plug-in Hybrid sada nije samo veći, nego i bolji. Iskusite više prostora i napredniju pametnu tehnologiju poput najsuvremenijih značajki povezivanja i super učinkovitih novih pogonskih sklopova. Otkrijte više na stranicama Izdvojeno i Dizajn.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.