Novi izgled električnog bestselera.

Uvijek odvažna i jedinstvena, nova KONA Electric sada je doživjela sveobuhvatan redizajn, elegantnijih i profinjenijih linija, što je dodatno poboljšalo njen jedinstven samopouzdan izgled – izdvajajući ga od svakog SUV-a u klasi.

Uglađeniji i profinjeniji, jedinstveni samopouzdani dizajn nove KONE Electric dobio je još pojednostavljeniji, atletski izgled – a pritom je zadržao svoj pustolovni SUV štih. Redizajn karakteriziraju glatki, aerodinamični oblici i isklesane linije koje se skladno ulijevaju u lukove kotača u boji karoserije i ekskluzivne nove 17-inčne kotače.

Čisti, tečni prednji kraj koji je potpuno jedinstven na cesti. Jedinstvena zatvorena rešetka daje ton elegantnim linijama koje pružaju optimalnu aerodinamiku.

Upadljiva zatvorena rešetka ulijeva se u prepoznatljiva nova LED svjetla i oštrija dnevna svjetla koja se elegantno protežu oko boka.

Sportska silueta naglašena je vizualnom vezom između bočnih nabora i oštrijeg, čišćeg, skladnijeg prednjeg dijela.

Elegantan aerodinamični dizajn također se može naći u novom stražnjem braniku i kliznoj ploči s istaknutim tankim LED stražnjim svjetlima s dinamičnim novim izgledom.

Vaš automobil. Vaše boje.

Nova KONA Electric omogućuje vam miješanje i usklađivanje dizajna s vašim osobnim stilom. Sada dostupna s 9 novih vanjskih boja, možete birati između ukupno 17 vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu. Povrh toga, dostupne su i neke boje karoserije s opcijom dvobojnog krova i odgovarajućim kućištima zrcala u Phantom Black ili Chalk White bojama. To vam omogućuje da dodatno prilagodite izgled kako biste stvorili automobil koji se savršeno uklapa u vaš stil.

Prostrana i svestrana, KONA Electric ne kompromitira prostor – pruža vam takvu unutrašnjost kakvu ne biste očekivali od električnog vozila. Sjednite i opustite se, ima dovoljno mjesta za pet odraslih. Ali i pažnja prema detaljima čini ju tako posebnom. Otkrijte iznimnu razinu udobnosti s visokokvalitetnim materijalima za senzualan i profinjen osjećaj.

Zaslon osjetljiv na dodir od 10,25”

Zaslon osjetljiv na dodir od 10,25 inča omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigaciji i vašim omiljenim aplikacijama i glazbi putem zrcaljenja pametnih telefona.

Svježe nove boje unutrašnjosti.

Uz nove boje i materijale, nova KONA Electric dostupna je u jednobojnoj crnoj unutrašnjosti sa sjedalima od tkanine, tkanine-kože ili pune kože; kao i u dvobojnoj sivoj kombinaciji s melange kombiniranim sjedalima od tkanine i kože ili sjedalima od pune kože.

Sa sjedalima od crnog tkanog platna, zrnata struktura inspirirana industrijom ističe fino zavrnuti linearni oblik sjedala. Kombinacija tkanina-koža odlikuje se privlačnim geometrijskim uzorkom. Dostupna je i perforirana verzija u punoj koži.

Dostupna je i nova KONA Electric sa sivim dvobojnim interijerom s melange kombinacijom sjedala tkanina-koža ili potpuno kožnim sjedalima.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.