Sad ili nikad!

Iskoristite nikad bolje poticaje za električna vozila i uštedite!

Uživajte u neodoljivoj čari vožnje električnog automobila uz naše nevjerojatne ponude podržane bogatim poticajima! Sada je pravo vrijeme za ulazak u svijet električne mobilnosti, a mi vam omogućujemo da to učinite po nikad povoljnijim uvjetima. Uz bespovratni financijski poticaj u iznosu od 9.000 eur s PDV-om, odobren od strane fonda za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, kao dodatni bonus tu je i ekskluzivni Hyundai EKO bonus do čak 18.000 eur koji će dodatno olakšati vašu kupnju. Budite dio promjene koja će oblikovati budućnost mobilnosti. Iskoristite naše ponude već danas i uživajte u bezbrižnoj vožnji bez emisija i uz značajne uštede!

IONIQ 5 već od 28.860 €

Ljepota električnih inovacija prožima svaki aspekt IONIQ 5 modela, iznutra i izvana. Uživajte u bržem punjenju, većem dometu, naprednim značajkama te povećanom unutarnjem prostoru.

 

IONIQ 6 već od 31.660 €

Zaplovite u novu eru električne mobilnosti s IONIQ 6 modelom. Njegova aerodinamična silueta, domet do 614 km, ultra-brzo punjenje i nevjerojatno ubrzanje stvoreni su da vas odvedu dalje.

KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ DANAS

Kona OS EV već od 20.990 €

KONA OS EV oduševit će vas svojom naprednošću, sofisticiranošću i jednostavnošću. Uživajte u ovom električnom SUV-u uz brojne napredne značajke, sustave za pomoć vozaču i vrhunsko povezivanje.

 

Nova Kona SX2 EV već od 29.990 €

KONA je postala veća, odvažnija i – električna. Napredni SUV svim putnicima nudi naprednu pametnu tehnologiju i najbolji domet u klasi za stilsku električnu mobilnost bez kompromisa.

KONTAKTIRAJTE NAS VEĆ DANAS

DISCLAMER

Potrošnja energije: 14,3 – 15,1 kWh/100 km, emisija CO2: 0 g/km, domet do 614 km prema WLTP standardu (vrijedi za verziju IONIQ 6 RWD URBAN WINTER PAKET 77,4kWh). *Navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene (uključujući Hyundai EKO bonus i subvenciju za kupnju električnog vozila). U cijenu je već uključen bespovratni financijski poticaj od 9.000 EUR s PDV-om koji je odobren od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i može se promijeniti u bilo kojem trenutku kao i Hyundai EKO BONUS od 10.000,00€.

Potrošnja energije: 16,7 kWh/100 km, emisija CO2: 0 g/km, domet do 384 km prema WLTP standardu (vrijedi za verziju IONIQ 5 RWD URBAN 58kWh). *Navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene (uključujući Hyundai EKO bonus i subvenciju za kupnju električnog vozila). U cijenu je već uključen bespovratni financijski poticaj od 9.000 EUR s PDV-om koji je odobren od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i može se promijeniti u bilo kojem trenutku kao i Hyundai EKO BONUS od 10.000,00€.

Potrošnja energije: 14,3 kWh/100 km, emisija CO2: 0 g/km, domet do 305 km prema WLTP standardu (vrijedi za verziju KONA OS EV 39,2kWh DRIVE ELECTRIC WINTER 11 KW). *Navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene (uključujući Hyundai EKO bonus i subvenciju za kupnju električnog vozila). U cijenu je već uključen bespovratni financijski poticaj od 9.000 EUR s PDV-om koji je odobren od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i može se promijeniti u bilo kojem trenutku kao i Hyundai EKO BONUS od 7.500,00€.

Potrošnja energije: 14,7 kWh/100 km, emisija CO2: 0 g/km, domet do 514 km prema WLTP standardu (vrijedi za verziju NOVA KONA SX2 EV STYLE  ELECTRIC 65,4 kWh). *Navedene cijene su preporučene maloprodajne cijene (uključujući Hyundai EKO bonus i subvenciju za kupnju električnog vozila). U cijenu je već uključen bespovratni financijski poticaj od 9.000 EUR s PDV-om koji je odobren od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i može se promijeniti u bilo kojem trenutku kao i Hyundai EKO BONUS od 6.627,50€.